De Aura Alexa Ioan

Trăim într-o lume abulică, pe repede înainte, care nu mai ține cont de nimic și nimeni. De cele mai multe ori, dacă te dai cu un pas în spate, lumea asta nevrotică se învârte, dezarmant de predictibil, în aceleași șabloane, etichete, aplicabile de când veacul, suficiente celor care o acceptă.

Partea bună este că nu toți suntem la fel, slavă Domnului! Pe ici pe colo, mai răzbate câte o voce, câte o atitudine, câte un gest, o conștiință, un suflet, care-ți arată că nu ești Singur și nici Singurul. Pentru că undeva, cândva, fii sigur că se află un prieten, chiar neștiut, un suflet la fel de hai-hui ca al tău, pe care viața ți-l va scoate în cale.

Acest site/blog, cum vreți să-i spuneți, s-a născut dintr-o mare și nesperat de frumoasă prietenie a două suflete hai-hui. O prietenie de-o viață, care n-a putut fi doborâtă nici de barierele geografice, nici de barierele societății, nici de canoane, prejudecăți sau statut social.

Prietenia adevărată este o artă în sine, care poate fi rezumată în câteva cuvinte simple: arta de a trăi cu stil!

Dacă și tu, cititorule, ești un suflet liber și viu, Hai-Hui, te invităm să fii alături de noi. Pentru că viața merită trăită într-un mare stil! Chiar merită!