”Cum ne putem schimba” de Katy Milkman abordează un subiect de interes deosebit pentru fiecare dintre noi: ” Arta de a ajunge din punctul în care ne aflăm în punctul în care am vrea să fim”.

Katy Milkman și-a dedicat cariera de profesor universitar studierii schimbării comportamentului. Inginer de formație, ea abordează fiecare dificultate ca pe o problemă care trebuie rezolvată. Astfel, ea consideră că, pentru a obține schimbări durabile, esențial este nu să-ți stabilești obiective din ce în ce mai îndrăznețe sau să-ți întărești obiceiurile bune, ci să-ți alegi cea mai bună strategie.

Care este cea mai bună strategie pentru a te schimba!

Pornind de la cercetările autoarei și ale colaboratorilor ei științifici, cartea, apărută la Editura Trei,  oferă metode pentru identificarea și depășirea celor mai comune bariere în calea schimbării, cum ar fi impulsivitatea, tergiversarea, lenea sau uitarea. Prin intermediul unor studii de caz și prin povestiri antrenante, vei afla:

* de ce este atât de important momentul în care alegi să faci o schimbare;
* cum să transformi tentația și inerția în avantaje;
* că oferirea de sfaturi, chiar dacă e vorba de ceva incomod pentru tine, te poate ajuta să realizezi mai mult.

„Dacă doriți să stăpâniți strategii personalizate și cu baze științifice pentru depășirea obstacolelor, citiți această carte captivantă.” – Eric Schmidt, fost director executiv al Google.

Fie că ești manager, coach sau profesor care dorește să îi ajute pe alții să se schimbe, ori te străduiești să obții o schimbare în viața ta, această carte îți oferă un plan valoros, bazat pe cercetări științifice, pentru a-ți realiza obiectivele și a face schimbări care să dureze toată viața.

„Toată lumea vrea să știe ce anume face ca schimbarea la nivel personal să aibă loc și să reziste. Milkman ne oferă răspunsuri bazate pe cele mai noi studii științifice.” – Carol Dweck, autoarea bestsellerului New York Times Mindset

Cine este Katy Milkman!

Katy Milkman este profesoară la colegiul Wharton School al Universității Pennsylvania și  prezentatoare a popularului podcast de economie comportamentală Choiceology. Cercetătoare distinsă cu numeroase premii, autoarea scrie frecvent articole pe teme de științe comportamentale pentru publicații importante, precum Washington Post, New York Tim