Am o prietenă care este ahtiată după reduceri. În orice moment, chiar dac-o trezești din somn, poate să-ți spună cu precizie, de unde poți cumpăra cele mai bune lucruri, la cele mai avantajoase prețuri. Cum știam bine că n-are timp să stea toată ziua pe net, la vânătoare de reduceri, am întrebat-o direct, unde le găsește. Mai nou, pe castana.ro, a venit răspunsul ei!

Inițial, am crezut că este vorba de vreun magazin nou apărut. Nici pomeneală! Este un site al ofertelor fierbinți, care sunt descoperite, anunțate, postate și evaluate de utilizatori, de acei cumpărători împătimiți, care, după ce scormonesc toate măruntaiele netului sau ofertele promoționale, postează cele mai bune achiziții pe care le-au făcut sau găsit!

Mi-a plăcut atât de mult ideea site-ului, încât m-am mirat că nu mi-a venit mie inspirația asta, de a dezvolta o astfel de platformă atât de practică!

 

Ce castane m-au încântat:

  • Practic, evaluarea ofertelor este dată de votul comunității, acesta fiind decisiv în aprecierea și notarea fiecărui produs.
  • Fiecare persoană poate posta reducerile pe care le-a descoperit, venind astfel, în sprijinul celorlalți utilizatori. Aici contează cel mai mult părerea/impresia utilizatorului, a cumpărătorului.
  • Ofertele expirate sunt marcate corespunzător
  • Site-ul cuprinde o gamă largă de categorii, de la electronice, mobilă, servicii, cărți, travel, sport, sănătate și beauty și până la …supermarketuri! Toate într-un singur loc!
  • Sistemul de interacțiune al utilizatorilor este bazat pe ”grade”. Ofertele cele mai fierbinți au o temperatură ridicată, iar cele ”reci”, care au voturi negative, sunt eliminate treptat de pe site.
  • Fiecare ofertă postată are și un sistem evaluat în grade Celsius, care te ghidează să alegi cea mai bună ofertă a produsului pe care-l cauți.

Mie mi-a făcut deja cu ochiul o pereche de ochelari de soare Karl Lagerfeld, cu lentile solare UV400, la doar 184.99 lei, iar oferta de lego este mai mult decât fierbinte! Castanele astea chiar nu le voi rata!

Dacă iubești ofertele, și-n special  pe cele fierbinți, cel mai bine este să te înscrii la newsletter-ul lor, Best of 50’s, ca să fii la curent săptămânal, cu cele mai bune 50 de oferte.

În plus, primii 50 utilizatori înscriși pe Castana.ro, în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2021, care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive), vor primi automat un voucher, în valoare de 50 ron pentru cumpărături efetuate pe platforma eMAG.