Ali Symposium, la doar 23 de ani, se impune în industria internațională de entertainment. El este singurul român, care a fost invitat la mega-petrecerea din SUA, a celebrului rapper Rick Ross. Evenimentul va avea loc în acest week-end, la conacul acestuia (The Promiseland), din Atlanta.

Petrecerea lui Rick Ross, cel mai așteptat eveniment, din SUA!

Cea mai râvnită petrecere din America,  va avea loc acasă la celebrul rapper American Rick Ross, nominalizat la mai multe premii Grammy, pentru cel mai bun album.

Rick Ross și-a făcut un nume, nu doar ca rapper de succes, ci și ca antreprenor de succes, acesta reușind să transforme o carieră muzicală recunoscută, într-o avere.

Petrecerea dată de Rick Ross se va desfășura la conacul acestuia (The Promiseland), a cărui valoare se ridică la peste 5,8 milioane dolari. Proprietatea celebrului rapper se întinde pe 235 de acri, iar conacul se întinde pe 45.000 de metri pătrați. Acesta dispune de 109 camere, inclusiv 12 dormitoare spațioase și 21 de băi.

Proprietatea are, de asemenea, o sală de mese, care poate găzdui 100 de persoane, o pistă de bowling și un cinematograf. Cea mai mare atracție a conacului o reprezintă însă piscina exterioară, care are o dimensiune impresionantă, de 350.000 galoane de apă. Adică 1.400.000 litri de apă! Aceasta este considerată cea mai mare piscină rezidențială din Statele Unite, potrivită pentru cea mai mare reședință privată din Georgia!

Este important de precizat și faptul că Pool Party-ul pe care Rick Ross îl organizează, este un eveniment exclusiv privat, iar identitatea celebrilor invitați nu a fost dezvăluită de către gazdă. În plus, presa nu are acces, iar condițiile de securitate sunt foarte stricte. Totusi, managementul acestuia a permis accesul unui numar restrâns, de doar 20 de fani ai artistului, prin achiziționarea unui bilet special.

 

Cine este Ali Symposium?

Ali Symposium, singurul antreprenor român invitat la această grandioasă petrecere, are deja un palmares bogat în organizarea de evenimente.

Este absolvent a Facultății de Management-Marketing din cadrul Universității Româno-Americane și fondator al firmei Symposium Entertainment, care a fost înființată acum trei ani. Firma condusă de Ali a organizat peste 90 de evenimente până în prezent, printre care și cel mai mare festival de muzică trap și techno din România, ”Symposium Festival”.

La evenimentele organizate de tânărul antreprenor au participat, de-a lungul anilor, peste jumătate de milion de spectatori!

Tot Ali Symposium se ocupă si de renumitul Club BOA, din nordul Capitalei. De altfel, el este cel care a reușit performanța să-l aducă, direct din Miami, pe scena din România, de la Clubul Boa, pe celebrul DJ Hugel.

 

Nu în ultimul rând, Ali a fost invitat, anul acesta, ca delegat al României, să ia parte la ”International Music Summit”, care a avut loc în Ibiza.

Ali este pasionat încă de mic de muzică, acesta făcând parte, în copilărie, din Corul de copii Allegretto, care a cântat pe scenă cu Michael Jackson, la concertul din 1992, din România.

Pasiunea lui Ali pentru industria de entertainment s-a dezvoltat firesc, începând de la organizarea de evenimente de tip balul bobocilor, până la festivaluri cu zeci de mii de oameni. Și-a dorit să fie încojurat de oameni pozitivi, pe care să-i unească muzica și să poată dezvolta proiecte îndrăznețe pentru România. Și a reușit!

 

Cum a luat naștere proiectul “Symposium

Ali Symposium

Ali Symposium

”Povestea mea începe acum 5 ani. Exact pe data de 27 Martie, 2018,  avea să aibă loc primul meu contact cu industria de organizare evenimente. Totul a pornit din dorința de a ajuta!”, spune Aly Symposium.

”Așa a luat parte “Champagne Showers”, un eveniment caritabil, într-o locație mică, din Centru Vechi. Acesta a fost momentul în care am știut că pasiunea mea pentru muzică poate fuziona cu industria de organizare evenimente. Au urmat evenimente mici, care m-au format în timp și mi-au dezvoltat simțul antreprenorial și, nu în ultimul rând, simțul responsabilității.

La începutul anului 2020, lucrurile au devenit serioase! Target-urile și barierele pe care mi le-am propus păreau imposibil de doborât și provocatoare. Așa a luat naștere proiectul “Symposium”: proiectul care peste 3 ani avea să fie ceea ce este astăzi. De la evenimente cu câteva zeci de persoane, la festivaluri cu zeci de mii de participanți și evenimente cu artiști internaționali”, mărturisește Aly Symposium.

Știam ce mi-am propus cu acest proiect și aveam schițat, încă de la bun început, direcția lui. Știam că trebuie să fie un proiect unic, puternic și pe forțe proprii. Symposium m-a angrenat într-un carusel al emoțiilor, deoarece am trăit de la fericire, până la agonie și extaz. Am învățat, am evoluat și m-am bucurat de întreg acest proces. Pot spune că am crescut și eu odată cu ”Symposium”. Am crescut amândoi, împreună!”, spune tânărul antreprenor.