Unul dintre cei mai respectați fizicieni și oameni de știință ai timpului nostru, Prof. Michio Kaku vine pentru prima data în România, la un eveniment de mare anvergură, care va avea loc în București, la Sala Palatului, pe data de 21 Octombrie. Prof. Michio Kaku va aborda într-o prezentare excepțională un subiect de interes global: Cum poate arăta viitorului omenirii și ce ne așteaptă?

 Cum va modela știința lumea în care trăim până în anul 2100
 Cum putem activa întregul potențial al minții
 Ce trebuie să știm despre viitorul cosmosului
 Cum vor revoluționa computerele quantice lumea care ne înconjoară

 

Cu o carieră impresionantă de peste 40 de ani, Prof. Michio Kaku este recunoscut pentru contribuțiile sale revoluționare din știință, dar și pentru cărțile publicate, vândute în milioane de exemplare, în toată lumea: Viitorul Omenirii”„Fizica imposibilului”, „Viitorul minții umane” sau „Lumi paralele„.

Michio Kaku este cofondator al teoriei coardelor și profesor la catedra de fizică teoretică Henry Semat de la Graduate Center, City University din New York.

Celebrul fizician studiază cum ar putea fi transpuse în realitate idei aparent imposibile. El este un vizionar care combină cele mai recente cercetări în domeniu și tehnologii avansate, dezvăluind principiile științifice care stau la baza mai multor concepte din lumea științifico-fantastică.

Evenimentul se adresează tuturor minților curioase care vor să descopere cum poate arăta viitorul omenirii și ce ne așteaptă și este organizat de aceeasi echipa care organizeaza si summit-ul BRAND MINDS. 

S-au pus în vânzare biletele pentru evenimentul de știință al anului 2024: The Future of Humanity. pe Entertix.ro