Costa Venezia pleacă din Istanbul, cu noi croaziere în Turcia și Grecia! Itinerariile, care includ „zbor + croazieră” din Istanbul, sunt o noutate absolută în lumea vacanțelor organizate, rezultatul colaborării dintre Costa Croaziere, the Oficiul Național de Turism al Turciei, Turkish Airlines și Galataport.

Noile croaziere ale Costa Venezia către Turcia și Grecia și-au făcut debutul de la Istanbul pe 1 mai. Aceasta este o noutate absolută în panorama actuală a vacanțelor organizate, care marchează colaborarea dintre Costa Croaziere, Turkish Airlines, Turistul Național Turc, Board și Galataport Istanbul.

Formula propusă este pachetul „zbor+croazieră”, disponibil din toate principalele țări europene, cu zboruri programate Turkish Airlines, care fac posibilă ajungerea cu ușurință la Istanbul și apoi imbarcarea la bordul Costa Venezia de la noul terminal de croazieră Galataport, dotat cu toate echipamentele.

Posibilitatea de a vizita orașe renumite din Turcia, într-o singură vacanță

 „Programul nostru de repornire înainte de vară este întărit de o ofertă cu adevărat unică. Principala caracteristică nouă de croaziere Costa Venezia este posibilitatea de a vizita orașe renumite din Turcia într-o singură vacanță, începând, din Istanbul, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Credem că Turcia are un mare potențial pentru croaziere și încercăm să fim primii care o dezvoltă. La Istanbul, se poate ajunge în doar câteva ore de zbor, are conexiuni aeriene bune și porturi moderne, precum și o climă blândă care face posibilă funcționarea pe tot parcursul anului și, mai presus de toate, oferă o varietate incredibilă de experiențe și atracții”, spune Mario Zanetti, Președintele Costa Croaziere.

Programul Costa Venezia în Turcia include trei itinerarii diferite, toate cu îmbarcare și debarcare la Istanbul, concepută pentru a include escale mai lungi în porturi pentru a vă bucura de destinații, printre orașe bogate în istorie, splendide arheologice.

Plecările, în perioada 1 mai-13 noiembrie!

În primăvara, vara și toamna, în perioada 1 mai – 13 noiembrie 2022, oferă două itinerarii de o săptămână dedicate Turciei și Greciei, care se schimbă între ele, care pot fi combinate într-un singur „super tur” de 15 zile, cu 8 escale în port mai mult de 10 ore.

Primul itinerariu este ideal pentru cei care doresc să exploreze Turcia și Grecia într-o singură vacanță. Include o noapte la Istanbul, frumoasele destinații turcești din Izmir și Bodrum, insula Mykonos și Atena din Grecia.

Al doilea itinerariu vă permite să explorați unele dintre locațiile ieșite din comun ale Greciei și cele mai bune al Turciei. Include Istanbul și Kusadasi – Turcia, Rodos și Heraklion, Grecia.

 

Care este itinerariul de iarnă!

În iarna 2022-2023, Costa Venezia va oferi o a treia croazieră de 12 zile către Turcia, Egipt, Israel și Cipru, vizitând Istanbul, Bodrum, Limassol, Alexandria și Kusadasi.

Gama de excursii disponibile a fost reproiectată pentru a explora locuri ascunse și puțin vizitate, pentru a te bucura de cele mai autentice traditii, arome și culori.

De exemplu, în astfel de croaziera poți participa la un concert privat într-un amfiteatru roman din Efes; poți experimenta Istanbulul de noapte; poți face o croazieră pe Bosfor, între cele două continente; să dormi în casele tipice, poți  admira peisajele Capadociei; să te relaxezi în piscinele naturale din Pamukkale; să faci snorkeling printre rămășițele scufundate ale orașului Mindo, împreună cu un arheolog. De asemena, poți face o plimbare prin podgoriile din Kusadasi cu un expert în vin; poți merge călare prin pădurile de pini și nisipul plajei Pamucak, poți explora coasta peninsulei Bodrum; poți descoperi secretele Acropolei din Atena sau poți să te relaxezi la soare pe plajele din Mykonos, Rodos și Creta.

Costa Venezia are 13 restaurante și 8 baruri!

Costa Venezia, construită la șantierul naval Fincantieri din Monfalcone, este o navă de 135.000 de tone. Cu 13 restaurante diferite și 8 baruri, oferta gastronomică este printre cele mai extinse. La bord este posibil să gustați mâncăruri și meniuri special create pentru Costa de trei bucătari de renume mondial, Bruno Barbieri, Hélène Darroze și Ángel León, care vă vor permite să explorați fiecare destinație prin mâncare. Există multe spații largi în aer liber pentru a vă bucura pe deplin de experiența unei croaziere adevărate. Familiile cu copii vor găsi multe activități la bord, cum ar fi un parc acvatic și un parc de aventură, iar cuplurile vor găsi un spa privat, piscine și mult spațiu pentru momente intime.